Ontdek je eigen Kleur groep

De groep is een laagdrempelig trainingsaanbod voor kinderen om de emoties rond de scheiding van hun ouders op een creatieve en speelse wijze plek te geven. Het wordt gegeven aan kinderen van de basisschool leeftijd (groep 3 tot en met 8) in een kleinschalig groepje. In 7 bijeenkomsten van 1,5 uur werken de kinderen aan de hand van het boek Kamil de groene kameleon van Danielle Steggink (Uitgeverij SWP). Er wordt gewerkt met creatieve opdrachten en er wordt aan de hand daarvan met elkaar over gesproken en geoefend.

Na de tweede bijeenkomst vindt een ouderbijeenkomst plaats over de inhoud van de training en de werkvormen die de kinderen krijgen, waar ze ook thuis mee aan het werk gaan.

De training is ontwikkeld door Praktijk Invia (www.praktijk-invia.nl) en Helios (www.heliostherapie.nl) en wordt gegeven door Christien Post van Helios en Dieneke Reitsema van Praktijk Invia.

Denkt u dat uw kind baat kan hebben bij deze training en zou uw kind graag met andere kinderen zijn/haar ervaringen willen delen? Meld haar of hem dan aan! Doe dit op tijd omdat de groep snel vol loopt.  Aanmelden kan per mail